Fit&Sund Fysioterapi
Risskov / Egå

Velkommen hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov

I Fit&Sund Fysioterapi Risskov er vi et team af fysioterapeuter med specialviden indenfor alle fysioterapiens anerkendte specialer i forhold til at diagnosticere og behandle kropslige problematikker.

Vores team af fysioterapeuter med specialviden sørger altid for, at du er garanteret en optimal håndtering – uanset hvad du måtte komme med, eller hvilken fysioterapeut du har kontakt til. Vi arbejder som fysioterapeuter i Fit&Sund Risskov sammen som et team. Det betyder for dig, at du både har din fysioterapeuts viden samt hele teamets viden til rådighed i ”dit gode forløb” hos os.

”Det gode forløb” betyder for os, at vi indledningsvis har fokus på at udrede, hvad dit smerte eller funktionsproblem er fx diskusprolaps, meniskskade, bækkenproblem, slidgigt… Dernæst planlægger vi sammen med dig, hvordan vi løser problemet. Planen skal være realistisk for dig og kan løbende inddrage færre eller flere af klinikkens tilbud. Det kan være, vi starter med smertebehandling på briksen for senere at bevæge os ind på styrketræning eller eksempelvis ryghold. Nogle gange vil det også være relevant at få såler til skoene eller have nogle konsultationer hos vores diætist ved fx slidgigt i knæene.

Tværfagligt samarbejde

Vi arbejder sammen med de privatpraktiserende læger, speciallæger og hospitaler. Vi hjælper dig i kommunikationen med vores samarbejdspartnere, således at den indsigt, vi sammen opbygger, følger med dig, såfremt du skal ses andre steder i sundhedssystemet. 

Autoriseret McKenzie-klinik
Fit&Sund Fysioterapi Risskov er en del at et internationalt netværk af autoriserede McKenzie-klinikker. Det betyder, at din fysioterapeut benytter sig af McKenzie-metoden. Metoden er en internationalt anerkendt fremgangsmåde, som benyttes af fysioterapeuter verden over. En række forskningsresultater peger på, at McKenzie-metoden er en yderst effektiv måde, hvorpå vi fysioterapeuter målrettet kan vurdere dine problematikker og udpege en relevant, løsningsorienteret indsats i behandlingen heraf. På klinikken har vi det højeste kompetenceniveau inden for brugen af McKenzie-metoden.

Fit&Sund Fysioterapi Risskov

  • Tilgængelighed. Vi kan altid tilbyde akut-tider uden krav om lægehenvisning.

  • Høj faglig standard.

  • Tværfagligt samarbejde.

  • Gode faciliteter med masser af plads til behandling og genoptræning.

  • Tæt samarbejde med virksomheder, der ønsker en mini-klinik på arbejdspladsen eller en tæt samarbejdspartner, som kan være med til at forebygge eller behandle skader hos medarbejderne.

Læs mere

Du er altid i centrum hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov/Egå. Uanset om du modtager behandling, genoptræner eller går til holdtræning, handler det om, at du får den bedst mulige hjælp.

Vi tror på, at samarbejde skaber succes. Derfor inddrager vi dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter.

Du kan naturligvis være sikker på at få en grundig undersøgelse og professionel behandling hos os. Men du har også garanti for kompetent rådgivning og kyndig vejledning i forhold til dine personlige mål.

Nedenfor kan du søge på dit problem fx rygsmerter, slidgigt, neurologisk sygdom, idrætsskader, hovedpine osv. og læse, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Alt efter dit behov kan du booke forskellige typer af konsultationer hos os:

  • Konsultation hos fysioterapeut i klinikken
  • Privatkonsultation med en klinisk specialist
  • Akut privatkonsultation inden for 24-48 timer på hverdage
  • Videokonsultation hvis du ikke har mulighed for fremmøde
  • Privat hjemmebehandling hvis du har brug for konsultation i hjemmet

OBS! online booking fungerer ALENE for den private del af klinikken herunder vores kliniske specialister

Dvs. du ikke får tilskud fra sygesikringen (via lægehenvisning), hvis du booker tid online.
Derimod får du ofte en tid uden ventetid, og du kan stadig få tilskud fra danmark og de fleste sundhedsforsikringer.

Kan du ikke finde en passende tid online - ring til klinikken, så hjælper sekretærerne dig.

Du har også mulighed for at få en 10 min. gratis konsultation, som er en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om du har brug for fysioterapi. Læs mere nedenfor.

Se alle priser her

 

Vi har specialister inden for rygsmerter, slidgigt, neurologi, idrætsskader, diskusprolaps, hovedpine, skuldersmerter og meget mere. Derudover tilbyder vi specialydelser som akupunktur, såler og indlæg, AtlasPROfilax mm.

For at sikre dig bedst mulig kvalitet i dit ”gode forløb” hos os, arbejder vi altid sammen som team. Det betyder, at du undervejs kan blive anbefalet at konsultere en anden i teamet, uanset hvilken behandler du indledningsvist startede op hos.

Her finder du information om teamet hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov/Egå. Læs om fysioterapeuternes interesse- og fokusområder, om vores specialister samt vores administration.

Hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov/Egå får du optimale rammer for din træning eller genoptræning både individuelt og på hold. Du og din fysioterapeut planlægger sammen dit trænings- eller genoptræningsforløb, så det passer til dig, din situation og din hverdag.

Læs herunder om forskellige former for træning og specifikke hold, der kan være relevante i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom samt alle mulige andre udfordringer og problematikker, som træning har en positiv og gavnlig effekt på.

Du kan også se den aktuelle holdplan hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov/Egå.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre