Fit&Sund Fysioterapi
Horsens / Sundhedshuset

Vi er en del af Fit&Sund Horsens med 4 fitness- og sundhedshuse

Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus befinder sig i et af Nordeuropas største sundhedshuse med en daglig strøm af ca. 2000 besøgende hver dag. Klinikken har ca. 50 personer ansat, hvoraf de 32 er fysioterapeuter. Der er desuden i Fit&Sund Horsens tilknyttet fodterapeut, zoneterapeuter, massører, psykolog og diætist m.fl.

Vi har et samarbejde med de ca. 40 praktiserende læger i Sundhedshuset, og derudover findes der også andre behandlere som ex kiropraktorer, hørecenter, tandlæge, psykolog samt apotek i huset. Dette gør klinikken til et sted, hvor der arbejdes tværfagligt.

Rehab specialisering og den nyeste teknologi 

Her på klinikken har fysioterapeuterne en bred vifte af specialer, hvilket betyder, at den enkelte patient vil få den mest optimale behandling. Vi har speciale inden for gravide, børn, idræt, neurologiske patienter, specifikke manuelle behandlingsteknikker.  

Du vil blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der vil være behjælpelig, så du kan føle dig velkommen på klinikken. Klinikken har udover behandlerrum også 4 store træningssale. 2 af salene er træningssale med maskiner, og så er der en sal med den nyeste teknologi til at træne og hjælpe patienter efter hjerneblødninger, blodpropper, patienter med neurologiske sygdomme som Parkinson, sclerose m.m.
Læs mere om teknologisk fysioterapi

Specialiseret genoptræning - REHAB

Træningssalen på første sal er for nylig ændret fra fitness til Rehab - fokus på rehabiliterende træning. Det betyder, at der nu er en fysioterapeut til stede i tidsrummet 8-18 man-tors og 8-15 fredag. Fysioterapeuten kan hjælpe dig undervejs i din træning, uanset om det er rygproblematik, knæskade el. andet. 
På den måde sikrer vi dig et trygt træningsforløb med mulighed for supervision i din træning. Træningssalen kan benyttes til fysioterapeutisk træning og opfølgende træningsterapi, hvis du er i et genoptræningsforløb i fysioterapien.

Læs mere om den specialiserede genoptræning

Varmtvandsbassin med unikke trænings- og genoptræningsmuligheder

På 1. sal i sundhedshuset har vi vores varmtvandsbassin, som er helt unik. Der er tilknyttet sauna og bobblebænk. I bassinet træner alle slags brugere med god effekt. Det er både gigtpatienter, gravide, babyer m.fl.

Vi tager imod genoptræning og træning både med og uden sygesikringstilskud. Hvis du ønsker at hører mere er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre