Kan GLA:D® forløbet hjælpe dig?
Fit&Sund Fysioterapi Horsens / Sundhedshuset

Har du brug for at tale med en fysioterapeut om dine smerter i knæ/hofte?

Udfyld formularen nederst på siden og du bliver kontaktet af en GLA:D fysioterapeut.


GLA:D® træning til slidgigt i knæ og hofte

Smerter og gener i knæ eller hofter er hæmmende for hverdagen og fysisk aktivitet. Mange tror fejlagtigt, at træning slider mere; men træning er det eneste, der gør dine knæ og hofter bliver stærke igen, og dermed kan du undgå eller udskyde en evt. operation.

GLA:D® står for "Godt Liv med Artrose i Danmark", og GLA:D® konceptet er et evidensbaseret træningsforløb med specialuddannede fysioterapeuter til dig med hofte- og knæartrose (slidgigt). Slidgigt eller artrose er en kronisk gigtsygdom, hvor brusken i leddene gradvist bliver nedbrudt.

Om forløbet:

Forløbet er et 6 ugers forløb med 2 gange træning ugentligt, der giver dig en god grundform og styrke i knæ og/eller hofter. Der er mulighed for at forlænge forløbet, hvis behovet skulle vise sig. Du vil også blive tilbudt undervisning, som er en del af GLA:D forløbet.
Vi er maks. 8 deltagere på holdet, så der er plads til individuelle hensyn.

For at sikre at du får den rette træning, skal du indlede forløbet med en opstartskonsultation hos vores knæ/hofte fysioterapeut, som har en uddannelse i GLA:D® konceptet. Her bliver du undersøgt og testet, så der kan tages de hensyn, som er nødvendige.
Træningen på holdet tager ligeledes udgangspunkt i dig og dine smerter, mens du træner sammen med andre, der har samme skavank som du selv har.

Træning:
Tirsdage og torsdage kl. 08:00 - 08:55
Mandage og onsdage kl. 14:00 - 14:55

Pris GLA:D® Knæ/Hofte forløb:
Kr. 2.495,- betales ved opstart
Opstartskonsultation, forløb og afslutning.

Vil du gerne vide mere?

Du kan læse mere om slidgigt her

Du kan også høre Kelds fortælle historien om, hvordan GLA:D® konceptet hjalp ham, så han kunne gennemføre en tur på cykel til Paris - hør historien her