Kvinder og sundhed
Fit&Sund Fysioterapi Horsens / Sundhedshuset

Fokus på emner og viden om kvinders underliv, fertilitet, graviditet, efterfødsel og baby

Du kan allerede her hoppe videre til det emne, du ønsker at læse mere om eller læse videre her på siden:

BabyTummel

Efterfødselstræning

Fertilitets Fremmende Fysioterapi

Graviditetsgener

GravidTræning

Inkontinens

Smerter i underlivet


KVINDELIVET RUMMER MANGE FASER

Vores fokus er underlivsproblemer som fx inkontinens, graviditets- og efterfødselsgener og det at blive mor. Derudover har vi også etableret et nyt tiltag, hvor vi arbejder med kvinder, som har problemer med at blive gravid eller ønsker at skabe de bedste betingelser for en kommende graviditet. Fokus er også på baby og kroppen efter fødsel.

Det er disse fokusområder, vi som fysioterapeuter berører dagligt i klinikken. Det er lige fra kvinder i alle aldre med inkontinensproblemer til den gravide kvinde med lændesmerter.

Det er kvinder med problemer før og efter fødsel eller med behov for at komme i form igen. Ligeledes arbejder vi med babyer/børn, som har fysiske udfordringer eller et helt almindelige motionshold med mor/far og barn.

Vi har rigtig gode faciliteter til individuel behandling i behandlingsrum og i vores træningssalene.

Vores faglige kompetencer kan hjælpe dig

Vores fysioterapeuter har både interesse og uddannelse specielt inden for området. Det er både i form af kurser og overbygningsuddannelser og har dermed specialviden, som kommer dig til gode.

De er derfor godt klædt på til at hjælpe dig med dine udfordringer og både behandle, hjælpe dig videre samt give dig gode værktøjer, så du kan komme dine problemer til livs. 

Da vores faciliteter er både store og mangfoldige, kan vi hjælpe dig individuelt med behandling hos fysioterapeuten, i træningssalene individuelt og på hold.

Vi har indkøbt specialudstyr til forskellige behandlingsområder, både til individuel behandling, holdtræning og maskiner. Fx er behandling med strøm og udstyr til undersøgelse og behandling af specialdiagnostisering.

Spørg fysioterapeuten

Har du behov for at tale med en fysioterapeut om dit problem/behov, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående formular. Vi kontakter dig herefter og hjælper med svar på dine spørgsmål.