Fit&Sund Fysioterapi
Skanderborg

Du finder os i Skanderborg Bakker, hvor der er nem adgang og gode parkeringsforhold. Vi har indgang i nr. 15 (stor skydedør) ud mod rundkørslen.

Hos os finder du et væld af kompetencer og foruden almen fysioterapi tilbyder vi også fysioterapeutiske specialklinikker indenfor fysioterapi og kiropraktik.  Her har vores behandlere højeste uddannelsesniveau i Danmark og de kan tilbyde mere tid og grundig udredning og behandling af mere komplekse problematikker.

Hos Fit&Sund Fysioterapi Skanderborg er det vores ønske at være behjælpelig med nem adgang til sundhedsløsninger med udgangspunkt i høj service og høj faglighed.

Der forefindes handicapparkering, handicaptoilet og elevator.

Du kan se dine bookinger og evt. andet tilmeldt via fysioterapien fx arrangementer og klippekort ved at klikke her. 

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Tjek gerne vores aktuelle tilbud ud over vores almindelige holdtræning der kører hver uge her.

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre