Teknologisk Fysioterapi
Fit&Sund Fysioterapi Horsens / Sundhedshuset

Hos os bruger vi den nyeste teknologi aktivt i din træning og genoptræning

Vores faciliteter og fokus på rehabliitering betyder, at vi har investeret i udviklingen af teknologi som en del af fysioterapeuternes redskaber til at give dig de bedste forudsætninger for et godt forløb. Et forløb, hvor målet er, at du skal opnå de bedste forudsætninger for at komme "tilbage på sporet" igen, undgå forværring eller allerbedst opnå et højere og sundere niveau end det, du kom fra.

billeder-horsens/teknologisk-fysioterapi-2.png 

Hvad har du behov for?

Har du behov for at genoptræne efter en skade/operation, eller har du behov for at ændre din livsstil? De mål, du har, danner grundlag for, at fysioterapeuten sammen med dig arbejder med en realistisk opfyldelse af dine mål.

Det kan være, du har slidgigt og behov for at få de bedste forudsætninger for at stå bedre inden en operation, undgå smerter og forebygge forværring.
Det kan også være, du er opereret i knæ, hofte, skulder eller andet og har behov for intensiv genoptræning, så du kan komme tilbage til din normale livsførelse.
Måske har du en neurologisk lidelse som fx sclerose, Parkinson eller har haft en hjerneblødning, så du har behov for, at fysioterapeuten hjælper med din træning, så du kan vedligeholde og evt. forbedre dit funktionsniveau.

Eksemplerne er mange; men vi har altid en mulighed for at hjælpe dig med vores viden om kroppen, musklerne og om, hvordan du fortsat kan være aktiv.

Vi kan sammensætte et forløb, som betyder, at vores patienter og kunder tilbydes de bedste faglige kompetencer uanset alder, fysisk eller kognitiv formåen.

Læs mere om vores teknologiske udstyr

  • HUBER® 360 – Den moderne fysioterapeut, som tester og træner meget specifikt. Kan bruges af alle under vejledning. - Hør fysioterapeut Louise fortælle: se videoen her
  • AlterG - Som at gå på månen. For dig som er nyopereret, har en neurologisk lidelse, idrætsskade eller ønsker vægttab: se videoen her
  • NMES (Elektrisk stimulation) - Boost dine muskler, og/eller nedsæt smerterne og ofte i kombination med træning - Læs artiklen om Mette, der bruger strøm til træningen
  • Ultralydsscanning - Fysioterapeutens forlængede øje til at se tilstande og underbygge behandlingsplanen
  • Shockwave - Trykbølgebehandling er rigtigt godt til kroniske skader og smertetilstande
  • Laser - Hurtig og effektiv smertelindring til akutte smertetilstande

Vores teknologiske udstyr vil oftest virke bedst i kombination med træning og genoptræning.

Har du behov for at høre, hvad vi kan tilbyde dig inden for rehabilitering - så tøv ikke med at kontakte os. Vi afser altid 10 min., hvor fysioterapeuten kan kontakte dig og høre om dine behov. Kontakt os her