Specialiseret træning
Fit&Sund Fysioterapi Horsens / Sundhedshuset

Fit&Sund Fysioterapi Horsens Sundhedshus specialiserer sig i behandling og genoptræning/træning - REHAB

Fysioterapien i Horsens Sundhedshus har siden 2015 samarbejdet med Fit&Sund og er i dag en del heraf som Fit&Sund Fysioterapi og tilbyder fysioterapi i 4 af de 5 Fit&Sund-huse i Horsens. Sundhedshuset har i dag 32 behandlende fysioterapeuter og har derfor også stort fokus på genoptræning. 

Fremtidens specialiserede genoptræning - Fit&Sund Fysioterapi Rehab

Vi ønsker at samle vores kræfter inden for specialiseret fysioterapi i Horsens Sundhedshus og give vores brugere de bedste og mest kvalitative betingelser for genoptræning. Her har vi store arealer til træning, behandling og specialiserede forløb. Vi har en hel sal med teknologisk udstyr som fx Huber360, AlterG og strøm. Vi har GLA:D forløb og varmtvandsbassin og er netop på vej med et nyt koncept til patienter og kunder med rygproblemer. 

Vi bemander fremover træningsområderne i Horsens Sundhedshus med fysioterapeuter hele dagen fra kl. 8.00- 18.00, hvor det er muligt at få hjælp af en fysioterapeut.

Hvad betyder det for dig som patient og kunde?

Fra januar 2021 har vi mulighed for at koncentrere dit genoptrænings- og behandlingsforløb i Sundhedshuset.  Det vil sige, når du har fået lagt en plan sammen med din fysioterapeut og skal genoptræne, så vil du have mulighed for at få hjælp til din træning af de fysioterapeuter, som er til stede i træningsområderne fra kl. 08.00-18.00.

Al holdtræning udføres af fysioterapeuter og hjælpepersonale, og du bliver fulgt tæt på din vej til at blive smertefri eller vedligeholde din kroniske lidelse og dermed forbedre dine muligheder for øget livskvalitet. Vi kalder det: ”Det gode forløb”, hvor vi også med den tætte relation til de andre huse i Horsens kan hjælpe dig videre til fitness, personlig træning og diætist.
Vores fysioterapeuter i de andre huse i Horsens vil også være behjælpelige i overgangen til, at du selv kan træne og forebygge, at problemerne kommer igen.

Har du brug for almindelig fysioterapi, har vi desuden fysioterapeuter i Fit&Sund Dagnæs og Torsted samt i det nye Fit&Sund Nord på Langmarksvej, hvor du kan få tider inden for 24 timer som vanligt - Akut Fysioterapi.

Vores Medical Fitness-medlemmer i Fit&Sund kan fortsat benytte Sundhedshuset, Dagnæs, Torsted og Nord som træningssted i bemandingstiden. 

Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu mere kvalificeret faglighed. 

Team Fit&Sund Fysioterapi Horsens