Fysiosekvens bliver en del af Fit&Sund
Fit&Sund Fysioterapi Risskov / Egå

billeder-risskov/fb_fysiosekvens.png
Kære alle patienter, medlemmer, kunder og venner

Det er med stor glæde, jeg kan fortælle, at fra den 1. oktober flytter Fysiosekvens’ aktiviteter til Fit&Sund - hvor jeg fortsat vil behandle og træne jer allesammen - i Sundhedshusenes (i øvrigt superlækre!) faciliteter.

Min egen, primære base bliver som fysioterapeut i Risskov, hvor du kan booke behandlinger og træning hos mig.

Book tid i Risskov hos Henrik Juhl
Tlf.:  86 22 22 10
Online booking - Klik her

Jeg glæder mig til samarbejdet

Efter 17 skønne år i FysioSekvens med mange arbejdstimer, en økonomisk hård Coronakrise og som far til to små drenge ser jeg nu frem til at træde ind i samarbejdet med Fit&Sund.

Og det bliver virkelig spændende! Fit&Sund fokuserer netop på at bygge bro mellem sundheds- og fitnesssektoren - mellem forebyggelse og behandling. Derudover er nærvær én af Fit&Sunds 3 kerneværdier. Jeg er sikker på, at I vil føle jer hjemme i Fit&Sund, hvis I har kunnet lide at komme i Fysiosekvens med samme stemning. 

Også derfor håber jeg, at I følger med mig over i det nye set-up. Book mig til behandlinger i Risskov, og/eller få en personlig gratis intro af mig til din træning i ét af de 3 moderne fitness- og sundhedshuse. 

Risskov Fit&Sund
Ådalsvej 27
8240 Risskov
Lystrup Fit&Sund
Skæringvej 110
8520 Lystrup
Århus C Fit&Sund
Karupvej 2d
8000 Århus c

Book tid til træningsopstart hos Henrik Juh ii Lystrup og Århus C
Send en e-mail med dit navn og telefonnummer: juhlhenrik@outlook.dk 
Du vælger nemlig selv om du vil træne i Lystrup, Århus C eller Risskov.

Min vej hertil

Min interesse for kroppen og dens fantastiske måde at fungere på startede, da jeg var idrætsbefalingsmand i hæren. Funktionel anatomi og idrætsfysiologi blev springbræt til uddannelsen som fysioterapeut. Med en Bachelor i fysioterapi fra Fysioterapeutskolen Århus i 2002 og som fysioterapeut for Skovbakkens elitedamer i fodbold blev det til en stilling på Gigtsanatoriet i Højbjerg. 
Dernæst to år som fysioterapeut på den amerikanske base i Thule, hvorfra jeg returnerede til Århus og startede Fysiosekvens (fysioterapi og træning) fra bunden sammen med en partner.  
Efter mange år som selvstændig har jeg nu valgt, at fremtiden skal bruges til at dyrke mine kompetencer i skadesbehandling, og til dette kunne jeg ikke have ønsket en bedre platform end Fit&Sund Fitness- og Sundhedshus, hvor der er fokus på høj faglighed og tværfaglig sparring.

Byggestenene blev lagt på Thule Air Base, hvor jeg som hospitalets fysioterapeut implementerede et modificeret Health & Wellness center i en engelsksproget hverdag. Jeg havde ansvar for at teste og behandle det amerikanske personale samt træne dem til at honorere obligatoriske fitnesskrav og herunder undervisning om træning og kost. 

Min faglighed

Jeg er eksamineret Idrætsfysioterapeut i 2005, medlem af Fagforum for Sportsfysioterapi og deltager løbende i kurser. 

Jeg varetager undersøgelser, behandling og genoptræningsforløb for muskel-, led- og rygskader for alle uanset alder, uanset om man er elitesportsudøver eller almindelig borger.

Jeg står for holdtræning på skulder- og knæhold samt instruerer i træningsprogrammer og opfølgninger. Underviser på GLA:D® hold og Rygskole. Desuden laver jeg skoindlæg i Gaitscan, foretager løbestilsanalyser samt tester i systemet Microfit i forhold til fysisk formniveau målt mod alder og ambitionsniveau. 

Mit virke som basketballdommer i basketball-ligaen, styrketræning og konditionstræning giver god energi til at komme på arbejde i Fit&Sund Fysioterapi.

Mødet med Henrik

Book tid til behandling og træning i Risskov hos Henrik Juhl
Tlf.:  86 22 22 10
Online booking - Klik her

Du skal ikke være nervøs for at møde en militaristisk tone i mit behandlingsrum. Jeg er en rar og rolig person, der sætter en ære i, at alle føler sig set og hørt i mit selskab. Sammen planlægger vi ”det gode forløb” til dig, og der bliver taget hensyn for at opnå den mest optimale løsning på dit problem i et tempo, som er realistisk for dig.

Jeg glæder mig til at møde dig i de nye faciliteter.
På snarligt gensyn

Henrik Juhl