Fit&Sund Fysioterapi
Ry

Velkommen hos Ry Fysioterapi 

Hos Fit&Sund Fysioterapi/Ry Fysioterapi er det vigtigt, at du føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Vores team af fysioterapeuter er nøje udvalgt, og vi stiller krav til efteruddannelse.  

Vi lægger vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der udover professionel og effektiv behandling også er plads til smil og humor. 

Vores fysioterapeuter har specialviden ift. diagnosticering og behandling og kan derfor på professionel vis hjælpe dig med dine akutte eller kroniske smerter/skader uanset alder, funktionsevne, aktivitetsniveau eller livsstil. Alle behandlings- og træningsforløb igangsættes altid på baggrund af en grundig undersøgelse af dit problem, så vi får startet rigtigt ud.   

Fælles plan og målsætning 

Vi tænker helhedsorienteret, hvilket betyder, vi kigger på årsagen til, at du har ondt, og vi nøjes ikke blot med at symptombehandleVi sørger altid for en kompetent behandling – uanset hvad du måtte komme med, eller hvilken fysioterapeut du skal ind til. 

Vi arbejder sammen som et team i Fit&Sund Ry/Ry Fysioterapi. Det betyder for dig, at du både har din fysioterapeuts viden og hele teamets viden til rådighed i ”dit gode forløb” hos os”Det gode forløb”  betyder for os, at vi indledningsvis har fokus på at udrede, hvad dit smerte- eller funktionsproblem er fdiskusprolapsDernæst planlægger vi sammen med dig, hvordan vi løser problemet. Vi udarbejder en fælles behandlingsplan og målsætning for din behandling/genoptræning, så vi på den måde kommer rigtigt videre, og hele forløbet bliver individuelt tilpasset dig og dine behov/ønsker. Det er vigtigt, at behandlingsplanen er realistisk for dig både mht. mål, ønsker og træningsmængde. Det kan være, vi starter med smertebehandling på briksen for senere at bevæge os ind på styrketræning eller hold. Nogle gange vil det også være relevant at få såler til skoene, bandager m.m. Vi hjælper dig selvfølgelig i den rigtige retning. 

Tværfagligt samarbejde 

Hos os vægter vi tværfagligt samarbejde højt. Vi arbejder bl.a. sammen med de privatpraktiserende læger i området. Vi hjælper dig i kommunikationen med vores samarbejdspartnere, således at den indsigt, vi sammen opbygger, følger med dig, såfremt du skal ses andre steder i sundhedssystemet.  

Det er ikke nødvendigt med lægehenvisning. Du kan opnå tilskud fra Sygeforsikringen "danmark", og nogle sundhedsforsikringer dækker behandlingen. 

Fit&Sund Fysioterapi/Ry Fysioterapi tilbyder:

  •  Høj faglig standard: Vi har specialviden inden for mange områder af fysioterapi bl.a. skulder, nakke,   knæ, hofter, ryg, parkinsons m.m.  
  •  Tværfagligt samarbejde: Privatpraktiserende læger, kommunen m.m. 

  •  Gode faciliteter med masser af plads til behandling og genoptræning. 

  •  Firmaaftaler: Din virksomhed har mulighed for at få behandling på klinikken eller på virksomheden.   Formålet er bl.a. at forebygge og behandle skavanker hos dine medarbejdere. 

Parkeringsforhold:  
Du kan parkere gratis lige uden for Sundhedshuset. Fra p-pladsen er der en rampe til indgangen, så alle let kan komme ind i huset. 

Tilgængelighed:  
Alle er velkomne, du kan let komme ind med både kørestol, rollator eller andre hjælpemidler. 

Når du kommer ind, kører du dit sundhedskort igennem scanneren og tager plads i venteværelset. 

Træning:  
Skal du genoptræne efter fysioterapeutens instruktion, scanner du også dit sundhedskort og fortsætter til holdsal eller maskinerne. 

Træner du som medlem hos Fit&Sund, scanner du dit medlemskort ved PC’en, som står i første korridor og fortsætter til holdsale eller træningssal. 

Der er ingen adgang til træningsfaciliteter, uden du er registreret med dit kort. 

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre