Fit&Sund Fysioterapi
Lystrup

1. januar 2024 overtages huset både fitness og fysioterapi af Århus Fysioterapi

For dig som patient og medlem er det vigtigste nyt telefonnummer:
Nyt telefonnummer: 86 22 89 30
Ny e-mail: info@aarhusfys.dk
Hjemmeside: 
https://aarhusfys.dk/fysioterapi-lystrup 

Du vil fortsat møde de samme fysioterapeuter, behandlere og trænere som du kender. Du fortsætter også med at booke dine behandlings tider online som du kender det.


Vi bor i Sundhedshuset Kirstinelund i Lystrup. Her deler vi lokaler med Fit&Sund Fitness. Vi bor i stuen, og der er derfor let adgang fra p-pladsen, hvor der altid er gratis parkering og let adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede. 

Vi er et team bestående af 5 fysioterapeuter, der sammen har en bred og omfattende indsigt i de fysioterapeutiske specialer. En indsigt vi anvender i det daglige arbejde. Vi lægger vægt på grundig undersøgelse, personlig behandling og vejledning.

En vigtig målsætning for os er, at klienten er i fokus.

Vi arbejder sammen med læger og andre indenfor den konventionelle behandlerverden i det omfang, vores klienter giver tilladelse hertil.

Sådan foregår behandlingerne

Fysioterapi med individuelle behandlingsforløb. Hos Fit&Sund Fysioterapi Lystrup er patienten altid i centrum og fagligheden i højsædet. 

Skræddersyede behandlinger for gode resultater

Vi tilbyder mange forskellige slags behandlinger og har et tæt samarbejde med vores diætist, vores personlige trænere og lægerne, som vi deler adresse med.
Når du starter i et forløb hos os, begynder vi altid med en individuel undersøgelse i privat aflukket rum for at kortlægge problemerne og herefter vælge et behandlingsforløb.

Når du kommer til vores klinik for indledende undersøgelse, bedes du medbringe sundhedskortet og et stort håndklæde eller lagen. 
Bliver du forhindret i at møde op til din aftale, vil vi bede dig melde afbud dagen inden kl. 18:00 dagen inden. Dette kan ske telefonisk 75622919 eller ved at sende en mail på fyslystrup@fitogsund.dk

Vær opmærksom på, at der kan følge et afbestillingsgebyr, hvis man ikke melder afbud inden fristen.

Der er handicapvenlig og nem adgang fra p-plads, hvor der er gratis parkering. Huset er ligeledes indrettet handicapvenligt og nemt at komme omkring i.

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre