Fit&Sund Fysioterapi
Faxe

Hos Fit&Sund fysioterapi er det vigtigt, at du som bruger føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør.

Vi tilbyder Fysioterapi som bl.a. Medical Fitness og Fysiomassage. Vi arbejder tæt sammen med Fit&Sund og kan derfor hjælpe dig i din behandling, forebyggelse og videre i din træning.

Vi ser sammenhænge
Vi tænker helhedsorienteret, hvilket betyder at vi kigger på årsagen til at du har ondt, og ikke bare nøjes med at behandle symptomerne. I samarbejde med dig er målet, at hjælpe dig igennem behandlingen og videre i forløbet, så du igen kan tage hånd om egen sundhed.

Det er ikke nødvendigt med lægehenvisning, du kan opnå tilskud fra ’danmark’ og visse sundhedsforsikringer dækker behandlingen.

Ring til os eller bestil en tid

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem du plages af, og hvordan vi håndtere det

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24 - 48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokus områder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor blive anbefalet i dit forløb også at se en anden fra vores team end den behandler du indledningsvist valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Du vil sammen med din fysioterapeut planlægge dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til, at forbedre og bevare deres sundhed og som vores konklusion på virksomhedens APV, ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt, at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra herfra".

R82

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden og trods det, blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre