Fit&Sund Fysioterapi
Ballerup

Hos Fit&Sund fysioterapi er det vigtigt, at du som kunde føler dig velkommen, tryg og i gode, kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør.

Vi har 48-timers behandlingsgaranti 
Har du, eller én du holder af, funktionsnedsættelse(r) og/eller smerter? Vi har 48-timers behandlingsgaranti. 

Hurtig hjælp er bedre hjælp!
Vi sætter en ære i at have tid til dig, når du har brug for det. Hurtig hjælp er bedre hjælp - især når det drejer sig om skader og smerter, så kontakt os med det samme, hvis du har behov for fysioterapi.

Parkeringsforhold:
Kør bag om WTC-centret for at komme til WTC Healthcare centrets indgang ved Fit&Sund Fitness (Borupvang 3c, 2750 Ballerup). Der er gode parkeringsforhold (inkl. handicapparkering) og 3-timers gratis parkering.
Der er elevator til 1. sal. OBS. indgang og reception ved Fit&Sund i stuen.

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Det mærkes tydeligt, hvordan Sebastian har mennesket foran sig i fokus

Det mærkes tydeligt, hvordan Sebastian har mennesket foran sig i fokus samt lægger stor vægt på, hvordan vi gør det her godt på lang sigt. 

Sebastian lytter aktivt i den første del af indledende samtale for at søge forståelse for historikken bag den nuværende udfordring for at forstå, hvor du selv befinder dig, og hvilke tanker du har gjort dig om en løsning.

Derfra navigerer han klogt i forskellige scenarier, hvor hans unikke evne her er at forvalte sine kompetencer og erfaringer ned...

Andreas Kjærnø

I dag er jeg næsten smertefri

Sebastian får 5+ stjerner af mig. Sebastian hjalp mig af med mine smerter i min lænd, som jeg havde haft i mange mange år (12 år+). Jeg fik nogle overskuelige øvelser med enkle redskaber, som virkelig har været guld værd. 

Før mine behandlinger hos Sebastian havde jeg daglige smerter og var meget plaget i min hverdag. I dag er jeg næsten smertefri, så jeg fortsætter med nogle simple øvelser, til smerterne er helt væk! 
Stor tak til Sebastian.

Camilla Cortsen

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre