Fit&Sund Fysioterapi
Aarhus C / Karupvej

Vi er en fysioterapeutisk specialistklinik, hvor borgere kan få akut adgang til de bedst uddannede og meget erfarne fysioterapeuter.

Vi stræber mod at opfylde det hver dag målt på vores service, faglighed, og de rammer vi tilbyder. 

Vi er en privatklinik, så du behøver ikke have været hos læge først. Du kan trygt henvende dig direkte hos os og få en akut tid, når det passer dig. 

Vi arbejder sammen tværfagligt med diætisten og den personlige træner i vores Fitness og Sundhedshus, ligesom vi samarbejder med din læge samt evt. hospital. Med andre ord så er vi med dig hele vejen, til du er afklaret og nået dit mål

Parkeringsforhold: Klinikken er beliggende bag Jysk med indgang ved Fit&Sund. Du har 2 timers gratis parkering lige til døren. Husk at indstille P-skiven.

Tilgængelighed (handicapvenlig) Klinikken har handicapvenlige indgang, parkeringsforhold og klinikrummene og toilet er store nok til, at kørestole kan komme omkring.

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem du plages af, og hvordan vi håndtere det

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24 - 48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokus områder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor blive anbefalet i dit forløb også at se en anden fra vores team end den behandler du indledningsvist valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Du vil sammen med din fysioterapeut planlægge dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til, at forbedre og bevare deres sundhed og som vores konklusion på virksomhedens APV, ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt, at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra herfra".

R82

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden og trods det, blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre