Fit&Sund Fysioterapi
Aarhus C / Karupvej

Fysioterapeutisk specialistklinik

Hos Fit&Sund Fysioterapi Aarhus C har du adgang til højtuddannede og meget erfarne fysioterapeuter. Vi stræber hver dag efter at yde dig optimal service og faglighed i de bedste rammer.

Du behøver ikke have været ved læge, inden du opsøger os, da vi er en privatklinik. Du kan trygt henvende dig direkte til os og få en akut tid, når det passer dig.

Vi tænker dig ind i vores tværfaglige fitness- og sundhedshus og inddrager diætisten og de personlige trænere, hvis der er behov, og du ønsker det. Det samme gælder udadtil, hvor vi samarbejder med egen læge, hospital og speciallæger.

Kort og godt, så har du os med hele vejen til du er afklaret og har nået dit mål.

Parkeringsforhold: Klinikken ligger bag Jysk med indgang ved Fit&Sund. Du har 2 timers gratis parkering lige ved døren. Husk at indstille P-skiven.

Tilgængelighed (handicapvenlig): Klinikken har handicapvenlig indgang og gode parkeringsforhold, og både klinikrum og toiletter er store nok til, at kørestole kan komme omkring.

Læs mere

Når du kommer til Fit&Sund Fysioterapi Aarhus C, så handler det om dig, og om at du får den mest optimale hjælp. Uanset om du har brug for behandling eller genoptræning, så foregår det med dig i fokus.

Derfor inddrager vi dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine symptomer. Samarbejde er ofte nøglen til succes i vores optik.

Du bliver altid grundigt undersøgt og modtager med garanti specialiseret behandling hos os. Men du kan også være sikker på at få professionel rådgivning og kompetent vejledning fra vores veluddannede fysioterapeuter.

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov.

Du kan både bestille tid til konsultation hos os i klinikken, hvor vi har alle faciliteter til rådighed eller  videokonsultation samt hjemmebehandling, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har også mulighed for at få en 10 min. gratis konsultation, som er en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om du har brug for fysioterapi. Læs mere nedenfor.

Vores team består af meget erfarne og højt uddannede fysioterapeuter med specialer inden for rygsmerter, nakkeskader, slidgigt, idrætsskader, diskusprolaps, hovedpine, skuldersmerter og meget mere.

Dit ”gode forløb” har høj prioritering og for at sikre dig den bedste løsning, arbejder vi tæt sammen som team. Det betyder, at uanset hvilken behandler du mødte i den indledende fase, kan du undervejs blive anbefalet at se en anden i teamet.

Læs herunder om fysioterapeuternes faglige interesser og fokusområder samt deres specialiserede kompetencer.

Du og din fysioterapeut planlægger i fællesskab dit trænings- eller genoptræningsforløb, så det matcher dig, din situation og din hverdag. Hos Fit&Sund Fysioterapi Aarhus C har du de mest perfekte rammer til din træning eller genoptræning.

Nedenfor kan du få større indblik i de forskellige former for træning, der kan være aktuelle, hvis du døjer med rygsmerter, diskusprolaps, nakkeproblemer, knæskader, hofteoperation, idrætsskader samt diverse andre problematikker og udfordringer, som træning har dokumenteret effekt på.

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre