Om Fit&Sund Fysioterapi

Hos Fit&Sund Fysioterapi finder du engagerede og veluddannede fysioterapeuter samt de bedste faciliteter inden for behandling og genoptræning.

Du finder vores klinikker rundt om i landet, og du kan komme til hos os som privatperson eller med henvisning fra lægen. Find din nærmeste klinik her.

Er du i tvivl, om du har behov for behandling, tilbyder vi 10 minutters gratis samtale med en fysioterapeut, og har du akut brug for behandling, kan du booke en tid uden lægehenvisning inden for 24-48 timer.

Du kan desuden få tilbudt videokonsultation og hjemmebehandling.

Vi samarbejder med din egen læge, speciallæger og hospitaler, og i vores Fit&Sund huse arbejder vi sammen med vores egne diætister, personlige trænere og benytter faciliteterne i vores fitnesscentre.

Book din første konsultation her  - eller læs mere om "Det Gode Forløb" hos os.

Det Gode Forløb hos Fit&Sund Fysioterapi

Uanset om du søger hjælp til en nakkeskade, rygsmerter, genoptræning ved sygdom eller idrætsskade, bliver du mødt af “Det Gode Forløb” hos Fit&Sund.

Vores fysioterapeuter er nærværende og tager udgangspunkt i dit behov og dine ressourcer. Vi tager os god tid til samtale og undersøgelse, inden vi starter din behandling.

Efter undersøgelsen laver vi sammen en handleplan, som kan bestå af fysioterapeutisk behandling som ledmobilisering og massage, individuel- eller holdtræning i vores huse eller hjemmeøvelser.

Din sundhed er vores topprioritet. Derfor tilbyder vi hurtig behandling - gerne inden for 48 timer, så du kan komme hurtigt tilbage til en hverdag uden smerter.

Vores viden er vores største ressource. Du vil opleve et meget højt fagligt niveau hos vores fysioterapeuter, som altid holder sig opdateret på ny viden. På vores klinikker arbejder vi sammen som et team, så vi kan udnytte hinandens specialviden.

I Fit&Sund har vi samlet de bedste faciliteter, og behøver du specialiseret behandling med f.eks. strøm, ultralyd eller vægtløs træning, kan vi også tilbyde det. Vi samarbejder på tværs af huset med diætister og personlige trænere.

Du kan læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med her

Vi glæder os til at give dig “Det Gode Forløb” med sundhed, viden og nærvær hos Fit&Sund Fysioterapi.

Kontakt din nærmeste klinik her.

-------

bubble