Grundlæggelsen af Fit&Sund fysioterapi er kulminationen på flere års visioner og drømme, hvis omdrejningspunkt er fremtidens danske sundhedssektor. Og det er symbiosen, som opstod, da en ambitiøs gruppe af iværksættere, ildsjæle og fagnørder fra fysioterapiog træningssektoren mødtes i London i eftersommeren 2015 og fandt sammen om fælles værdier og målsætninger.

Gruppens fællesforståelse var og er, at den danske sundhedssektor er under kraftig forandring, at denne forandrings primære mål bør være bedst mulig kvalitet til prisen og størst mulig fleksibilitet for både skatteyder og sundhedsforbruger.

Vision

" At blive den førende alliance på fremtidens sundhedsmarked"

”DET GODE FORLØB”

I Fit&Sund fysioterapi arbejder vi ud fra en målsætning om, at enhver, der henvender sig (i vores hus/klinik), skal opleve og mærke tiltag, der tager udgangspunkt i deres behov, og som er målrettet mod at finde løsninger for kundens udfordringer og behov.
Faglig skarphed og god service er fundamentet i dette samarbejde mellem kunden/patienten og Fit&Sund fysioterapi-klinikken. Samspillet mellem behov, løsninger, faglighed og service er hjørnestenen i det, vi kalder ”det gode forløb”. I Fit&Sund fysioterapi ser vi det som en naturlig opgave - hver dag og i alle møder med vores kunder/patienter – at stræbe efter at folde ”det gode forløb” ud. Vores brand benævnes Fit&Sund fysioterapi - vi er Fit&Sund fysioterapi.

Ønsker du at vide mere?

Ønsker du at vide mere om Fit&Sund Fysioterapi er du velkommen til at kontakte tovholder og fysioterapeut Lene Skytte - ls@fitogsund.dk 

OM OS

Hos vores Fit&Sund Fysioterapi finder du nærværende service, engagerede og veluddannede fysioterapeuter, samt faciliteter der lever op til de højeste standarder inden for behandling og genoptræning. Vi står klar til at tage godt imod dig, og hjælpe dig med de udfordringer og skader du har, så du kommer godt i mål.

Vores fokus er at give dig ”det gode forløb” frem til løsningen af dit problem, uanset om det er en nakkeskade, rygsmerter, genoptræning ved sygdom eller eks. en idrætsskade du søger hjælp for. 

”Det gode forløb” bygger på vores tre værdier Sundhed – Viden – Nærvær. 

Vores Værdier

logoer/sundhed.png
Sundhed er målet for de ydelser, vi tilbyder dig som løsningen på det problem, skade eller sygdom, som du søger vores hjælp for. 
Diagnostik – test – behandling – individuel træning - holdtræning
Vores ydelser er videns baserede og bygger på forskning og de nyeste kliniske retningslinjer, netop fordi din sundhed er vores topprioritet.

logoer/e9cb147cc6166a1d4f53eb840949092cb0996923.png
Viden er vores ressource og vores fysioterapeuter er helt opdaterede på kliniske retningslinjer og ny viden inden for specialerne. I vores klinikker arbejder vores fysioterapeuter sammen som et team. Dvs. at du har både din fysioterapeuts viden og hele teamets viden til rådighed i dit ”gode forløb hos os”.

logoer/naervaer.png
Nærvær er omdrejningspunkt for vores service til dig – og dermed for dine oplevelser hos Fit&Sund.

Det gode forløb

I Fit&Sund fysioterapi arbejder vi ud fra en målsætning om, at når du henvender dig til os, skal du opleve og mærke tiltag, der tager udgangspunkt i dit behov og dine ressourcer, og som er målrettet mod at finde løsninger for dine udfordringer. Faglig skarphed og god service er fundamentet i dette samarbejde mellem dig og fysioterapeuten. 

Det ”gode forløb” hos os, indeholder altid en dybdegående samtale om det problem du kommer med, efterfulgt af en detaljeret undersøgelse og test af dit problem. Du og fysioterapeuten ligger derefter en behandlingsplan baseret på undersøgelsen og dine ressourcer. 

Behandlingsplanen kan indeholde:

 • Fysioterapeutiskbehandling i form af ledmobilisering, massage og udspænding. 
 • Træning og genoptræning er ifølge forskningen den mest effektive indsats, når du har problemer med kroppen så alt efter dine ressourcer, vil der være fokus på: 
  • Individuel styrke og balance træning i vores hus
  • træning på et fysioterapeutisk hold 
  • hjemme øvelser
 • Såler og bandager kan komme på tale ved nogen problemer
 • Teknologiskbehandling og træning med occlusionstræning, AlterG, Compex strøm, ultralyd….
 • Ultralydscanning ved nogen typer skader

Tværfagligt samarbejde

Vi samarbejder med din egen læge, speciallæger og hospitaler. Vi hjælper dig med kommunikationen mellem sektorerne, så den viden, vi sammen har opbygget omkring dit problem, kommer med videre i dit forløb, såfremt der skulle være behov for det

Internt i vores huse og klinikker arbejder vi sammen med vores diætister, personlige trænere og fitness.

bubble