1. Janne

Jeg mødte Janne for første gang d. 1. Marts.

Hun fortalte mig hendes historie. Den var ikke atypisk, men presserende og invaliderende for hendes hverdag: Tidligere opereret for diskusprolaps i nakken – og nuværende gener i lænden pga. diskusprolaps. Sidstnævnte medførte konstante gener i lænden, daglige jag i venstre ben og dagligt indtag af smertestillende medicin.

Janne havde flere mål med interventionen: 
- vægttab mhp. hendes datters bryllup d. 31. aug. 
- smertefri uden piller
- øget adræthed (fx være i stand til, at løfte benet UDEN armenes hjælp, når hun skulle ind og ud af bilen)


Janne arbejdede R**EN ud af bukserne ud fra et individuelt designet træningsprogram. Ved sidste status d. 18. juni havde Janne:
- tabt 7 kg. (stor tak til Charlotte fra Fit&Sund fysioterapi Diætist)
- sænket sin hvilepuls fra 69 til 64
- ingen smerter i ryggen – og uden brug af piller!

Janne er SÅ klar til bryllup.  
sebastian/image006.png


 

2. Torben

D. 27. oktober 2017 mærkede Torben et smæld i hans venstre læg under badminton. Konklusionen var entydig; komplet ruptur af achillessenen...

Jeg mødte første gang Torben d. 18. Juni 2018 efter offentlig genoptræning. Torben var ved godt mod og informerede mig om, at han desuden havde et drilsk knæ, som var blevet opereret i 2016.

Vi konstruerede et træningsprogram, som fokuserede på Torbens niveau og målsætning. Torben udviste stor arbejdsiver og han udførte på ugentlig basis; mobilitets- styrke og afslutningsvis plyometrisk træning (spring-træning).

Vi testede løbende Torben under hans genoptræning og efter 2. re-test - ca. 10 uger senere - gav jeg Torben grønt lys og han lavede comeback til badminton d. 1. oktober. 

Vi ønsker Torben al held og lykke i fremtiden.
sebastian/image007.jpg


3. Ea

Ea forvred sin højre fod i en glidende tackling til fodbold. MR-scanningen sagde mange ting, men mest alvorligt, ansamling i anklen og "bone bruise" på hælbenet.

Ea hoppede i arbejdstøjet og knoklede R**EN ud af bukserne til hendes genoptræning. Her ses friske billeder af Ea tilbage i spillerdragten til hendes første kamp på grønsværen. 

Vi ønsker Ea al held og lykke i fremtiden - og forhåbentlig ses vi ikke igen.

sebastian/image008.pngsebastian/image009.jpgsebastian/image010.jpg


Camilla Cortsen:

Sebastian får 5+ stjerner af mig. Sebastian hjalp mig af med mine smerter i min lænd som jeg havde haft i mange mange år (12 år+). Jeg fik nogen overskuelige øvelser med enkelte redskaber som virkelig har været guld værd. 
Før mine behandlinger hos Sebastian havde jeg daglige smerter og var meget plaget i min hverdag. I dag er jeg næsten smertefri så jeg fortsætter med nogen simple øvelser til smerterne er helt væk! 
Stor tak til Sebastian
 

Tonny Olesen:
Sebastian fik ret hurtigt styr på, hvorfor det gjorde ondt, og jeg fik nogle små simple øvelser, som jeg skulle lave derhjemme. God til at lytte/forklare. En rigtig god oplevelse. 

Andreas Kjærnø
Det mærkes tydeligt hvordan Sebastian har mennesket foran ham i fokus, samt lægger stor vægt på hvordan vi gør det her godt på lang sigt. 

Sebastian lytter aktivt i den første del af indledende samtale, for at søge forståelse for historikken bag den nuværende udfordring, at forstår hvor du selv befinder dig, og hvilke tanker du har gjort dig om en løsning.

Derfra navigerer han klogt i forskellige scenarier, hvor hans unikke evne her er forvalte sine kompetencer og erfaringer ned til noget som passer til det, din krop har brug for.

I løbet af mine sessions var vi gennem 4 scenarier som kunne hjælpe, som både lærte mig og ham hvad retning vi skulle i. Vi fik på sidste session indarbejdet en løsning i mit nuværende træningspas, og jeg trives fortsat.

Tag et kig forbi ham – han vil helt klart give dig en anderledes vinkel, og vil med sikkerhed holde fast til den rigtige løsning er fundet.

Frank Hansen:
Jeg kom til Sebastian med en frossen skulder som jeg havde døjet med i næsten 18 måneder. Tidligere behandling havde ikke givet helt nok. Med en session hos Sebastian fik vi lavet en plan for forbedret mobilitet og genoptræning. Den var overskuelig og lige til at gå til. Super service og professionalisme! Kan varmt anbefale Sebastian

Ea Rubin:
Jeg har været igennem en meget lang genoptræningsfase efter en fodboldskade i ankel og knæ. Sebastian har været en uvurderlig hjælp!Sebastian engagerer sig i ens situation og er god til at løfte en op når man synes det hele er sort og trist og man ikke selv kan se sine fremskridt - der er Sebastian fantastisk til at fortælle (huske) hvordan ens tilstand var dengang man startede og hvor man er nu. Han er tålmodig og rar men formår også at give en løfter pegefinger på den rigtige måde hvis man kommer til at falde lidt af på den med ens hjemmeøvelser.Alt i alt er man i super kompetente hænder hos Sebastian og jeg ved godt hvem jeg skal kontakte når jeg kommer til skade igen - for det ved jeg at jeg gør.

Kan kun give de bedste anbefalinger!
- Endnu en gang tak


David H:
Jeg har været igennem et længere behandlingsforløb hos Sebastian. Ud over at være meget professionel var det der overraskede mig mest Sebastians evne til at sætte sig ind i mine behov og tilgang til træning. Dette gjorde det super nemt at følge de træningsprogrammer jeg fik, og har medført, at jeg er kommet mig over min skade hurtigere end jeg selv havde forventet.

5/5 vil klart anbefale!


Torben Jensen:
27 oktober 2017 sprang jeg min achillessene i en badminton kamp. I juni 2018 var jeg klar til genoptræning og valgte Sebastian til at ligge program og tjekke op undervejs.I dag den 27 september 2018 er jeg gået igennem test og kan starte roligt op til badminton i næste uge.
Jeg er ikke i tvivl, valget af Sebastian har været rigtig godt, og kan anbefale Ham på de varmeste.
Sebastian besidder en faglighed, som gør at han kan forklare komplekse ting og øvelser på en let forståelig måde, hvilket gør det lettere at selvtræne. At han så tillige har humor gør kun det hele bedre.

Pøj, pøj derude, i går ikke fejl med ham her.

Torben

bubblemedia