Det gode forløb
Det gode forløb bygger på vores tre værdier

Nærvær er omdrejningspunkt for vores service til dig – og dermed for dine oplevelser hos Fit&Sund. Nærvær er måden, hvorpå vi leverer vores service og konsultationer. Vores fornemme opgave er at fremme relationen i mødet med dig, så du klart mærker, at du er i centrum og har vores fulde opmærksomhed.
Fysisk, social og mental sundhed er det udbytte, vi stræber efter, at du kan forvente ved at besøge Fit&Sund. Det er vores produkt. Som fysioterapeuter anerkender vi, at sundhed er en sammensat størrelse, og vi stræber efter at bidrage på alle parametre i erkendelsen af, at de går hånd i hånd. Hos Fit&Sund lægger vi stor vægt på kvalitet baseret på viden i vores produkter til dig, uanset om det er diagnostik, behandling, genoptræning eller forebyggelse.
Viden er vores ressource. Viden er forudsætning for at sikre det optimale forløb for dig som sundhedsbruger samt for at kunne levere den høje kvalitetsstandard, vi ønsker at garantere. Vores lokale teams er alle uddannet til deres funktioner i vores klinikker. Deres faglige viden er vores vigtigste ressource.

Fit&Sund er mere end fysioterapi

Det er et livsstilshus. Vi tilbyder alt fra træning til fysioterapi og kostvejledning.
Den personlige atmosfære i vores huse er vores mantra. Her er plads til alle.

Fit&Sund - mere end diætister

Vores hus tilbyder også

bubble