Medical Fitness
Fit&Sund Fysioterapi

Medical Fitness kombinerer behandling og træning

Tryghed i din behandling og træning i løbende samarbejde med fysioterapeuten.

Hent pjecen her

Døjer du med en fysisk gene, smerte eller skavank? Og ønsker du træning som et centralt element i behandlingen af dit problem? 

Book tid

Medical Fitness er til dig, der ønsker at træne løsningsorienteret med henblik på at komme dine fysiske smerter, gener og skavanker til livs. Ordningen fungerer som et abonnement, der kombinerer fysioterapeutisk behandling med effektiv, målrettet træning og genoptræning. 

Med Medical Fitness får du et forløb med en fysioterapeut, hvor der er fokus på træning som et essentielt element i behandlingen af dit problem. Sammen tilrettelægger I et individuelt træningsprogram med udgangspunkt i dit behov. Du træner selv i optimale træningsfaciliteter og mødes en gang om måneden med din fysioterapeut, så du løbende får tilpasset dit træningsprogram og altid føler dig tryg på din vej mod et bedre og sundere liv. Såfremt du i perioder har behov for at se din fysioterapeut oftere, kan du tilkøbe ekstra konsultationer.

Forskning viser, at træning er vejen frem
Ifølge forskning spiller træning en afgørende rolle i behandlingen af led- og muskelproblemer. Undersøgelser viser, at træning er lige så godt hvis ikke bedre end operation ved f.eks. slidgigt i knæet eller diskusprolaps i ryggen. Der er med andre ord evidens (bevis) for, at du kan træne dig til færre skavanker og smerter og dermed et mere aktivt liv.

Med Medical Fitness får du:

Opstartskonsultation
En autoriseret fysioterapeut undersøger dig, sammen lægger I en plan for dit forløb, og du instrueres i dit personlige træningsprogram.

Selvtræning
Du træner i Fit&Sund, når det passer dig i den bemandede åbningstid.

Månedlig konsultation
Hos din fysioterapeut booker du hver måned en konsultation, der kan bestå af behandling eller tilretning af dit træningsprogram. Du har altid mulighed for at tilkøbe ekstra konsultationer, hvis du i perioder har behov for det.

Medical Fitness er for dig, der:

  • har en behandlingskrævende smerte, gene eller skavank

  • ønsker træning som en central del af din behandling

  • vil træne målrettet og løsningsorienteret i trygge rammer

  • er tryg ved at træne med supervision fra en fysioterapeut

  • har behov for at kombinere behandling og træning

  • er i gang med eller har brug for genoptræning.

Sådan kommer du i gang:

  1. Bestil tid til opstartskonsultation via telefonisk opkald, personligt fremmøde eller online booking

  2. Opstartskonsultationen afdækker, om træning og Medical Fitness er din løsning, og herefter sammensætter og gennemgår din fysioterapeut dit træningsprogram med dig. Du er nu i gang med dit Medical Fitness forløb.