Individuel træning
Fit&Sund Fysioterapi

Træning og aktivitet forebygger og behandler

Har du ondt eller nedsat funktion, er det en god idé at træne og være fysisk aktiv. Forskning tyder på, at de fleste smerter eller problemer i bevægeapparatet samt en hel del sygdomme kan afhjælpes, hvis du træner og er fysisk aktiv.

Hos Fit&Sund Fysioterapi hjælper vi dig med at sammensætte dit træningsprogram, så det tager udgangspunkt i dig og dit problem samt løbende tilpasses efter behov. Du får supervision undervejs, og vi booster også din motivation, hvis du har brug for det. Træningen medvirker både til, at du nedsætter eller slipper af med smerterne og forebygger, at smerterne vender tilbage.

Book tid

Individuel træning er for dig, der:

  • vil træne målrettet efter personligt træningsprogram
  • er tryg ved at træne med supervision fra en fysioterapeut
  • ønsker træning som en essentiel del af din behandling
  • har brug for hjælp eller motivation til at træne
  • har brug for fleksibilitet mht. til hvornår på ugen, træningen skal foregå. 

Optimale faciliteter til alle former for træning

Du har adgang til optimale faciliteter og alle nødvendige redskaber, uanset om du har brug for forebyggende, vedligeholdende, genoptrænende eller forbedrende træning. Fit&Sund Fysioterapi er også for dig, der har brug for vederlagsfri træning eller skal trænes op før/efter en operation.

Du kan vælge mellem individuelt tilpassede selvtræningsprogrammer og personlige fysioterapeuttræningsforløb. I begge tilfælde vil vi sammen løbende vurdere din fremgang og have fokus på, om vi når dine mål.