Genoptræning
Fit&Sund Fysioterapi

Genoptræning er især relevant i forbindelse med rygsmerter, rygoperation, nakkeskade, ledproblemer, idrætsskader, hjertekarsygdom, blodprop/hjerneblødning, kroniske lidelser, slidgigt, arbejdsskader, langvarig sygdom eller neurologiske lidelser.  

Uanset om du er skadet, blevet opereret eller har været igennem et længere sygdomsforløb, har du behov for genoptræning for at genvinde så optimalt et funktionsniveau som muligt samt forebygge tilbagefald. 

Book tid

Optimale rammer for genoptræning

Hos Fit&Sund Fysioterapi får du både adgang til de rigtige mennesker og det bedste udstyr. Du møder en fysioterapeut med specialkompetence i genoptræning og bliver tilbudt at træne i optimale faciliteter hos Fit&Sund. Du kan både træne alene, superviseret eller på hold, alt efter hvad der er den bedste løsning på dit problem. 

Alle fysioterapeuter hos Fit&Sund Fysioterapi har stort fokus på træning og er med dig hele vejen i din genoptræning tilbage til normal aktivitet på dit arbejde, i din fritid eller inden for din eliteidræt.

Genoptræning skal passe ind i din dagligdag

Mange ting er på spil i forhold til, om din genoptræning bliver en succes eller ej. Det vigtigste er naturligvis, at du får kompetent hjælp; men også motivation, mål, økonomi og tid er væsentlige faktorer. Din genoptræning skal være realistisk i forhold til din hverdag. Derfor har du hos Fit&Sund Fysioterapi mulighed for 3 set-ups:

 1. Klinikkens træningsfaciliteter
  Dette er den absolut mest optimale løsning, da vi kan følge dig tæt og har alt nødvendigt udstyr til rådighed i vores veludrustede træningsfaciliteter hos Fit&Sund. Uanset hvad dit problem er, kan du træne op til et niveau, der matcher de fysiske udfordringer, du møder i din hverdag - på jobbet, i fritiden og til sport.
  Din fysioterapeut instruerer dig i et træningsprogram, som du enten kan træne superviseret eller alene, hvis du føler dig klar til det. Du vil også i nogle tilfælde have mulighed for at have din genoptræning som holdtræning. Din træning evalueres og udvikles løbende sammen med fysioterapeuten, og når din genoptræning er slut efter ca. 3-6 mdr., har du mulighed for at fortsætte i Fit&Sund Fitness.

 2. Hjemmetræning efter program
  Din fysioterapeut instruerer dig i et træningsprogram, du kan udføre hjemme. Du møder op til konsultation med jævne mellemrum, hvor dit program evalueres og udvikles, indtil du har nået de fastlagte mål eller opnået dit normale funktionsniveau. Det kan være nødvendigt, at du anskaffer træningselastikker, træningsbold eller lignende for at få mest muligt ud af din indsats.

 3. Fit&Sund Fitness eller andet alternativ i dit lokalområde
  Din fysioterapeut instruerer dig i et træningsprogram, som du indledningsvis træner hos os i vores veludrustede træningsfaciliteter hos Fit&Sund. Når du har styr på dit program, kan du flytte træningen til faciliteter tættere på dit hjem. Du møder din fysioterapeut til check-up med jævne mellemrum, hvor dit program evalueres og udvikles. Du kan nemt overføre dit træningsprogram til et hvilket som helst Fit&Sund hus i Danmark eller en anden træningsfacilitet i dit nærområde.