Zoneterapi og Fysiurgisk Massage
Fit&Sund Fysioterapi Horsens / Sundhedshuset


OM ZONETERAPIEN

BOOK ONLINE HER

Giv dig selv en lille times selvforkælelse
- Et indre spabad - hvor jeg med zoneterapi sætter gang i dit immunforsvar, og du opnår balance og velvære i kroppen.

Zoneterapien er en behandling, der ved hjælp af tryk under fødderne, sætter gang i kroppens egen normalisering og balancering.

Behandlingen starter en øget blodgennemstrømning i kroppen, hvorved der frigives ophobede affaldsstoffer, som kroppen udskiller via nyrer, lever, tarmsystem og lunger. Kroppen producerer naturlige endorfiner, (kroppens egen morfin), som virker smertestillende.
 
Vi arbejder med:
 • fordøjelsesproblemer
 • stress
 • allergier
 • hormonelle problemer
 • smertelindring
 • kredsløbsproblemer
 • svimmelhed
 • nattevædere
 • kolik
  • etc.

Vel mødt
Zoneterapeut og massør Britt Andersen
T: 3080 8919
E: britt@sundhedhorsens.dk

https://www.mibitequus.dk/booking.php?_klinik=proaktiv999&_location=3


OM FYSIURGISK MASSAGE

BOOK ONLINE HER

Massage for både voksne og børn
- Få hjælp til hovedpine og anspændthed i kroppens muskler

Hvordan hjælper massage?

Massagen kan løsne op for hovedpine, fastlåste kropsholdninger og smerter/anspændthed i muskulaturen. Massagen er beregnet til såvel voksne som børn, der har brug for afspænding enten efter udøvelse af sport eller ved statiske arbejdsstillinger, hvor kroppen er i en stresset tilstand. 
 
Jeg arbejder også med hvilke mønstre, altså hvor spændingerne er placeret i kroppen.
Det fortæller blandt andet noget om, hvad vi gennem et helt liv har samlet sammen af mønstre og holdninger, som så lagres som spændinger i forskellige dele af kroppen. 
Jeg arbejder ud fra, at krop og psyke arbejder sammen som et hele og ikke kan adskilles.
 

Let og behagelig følelse i kroppen

Jeg oplever, at folk går herfra med en let og behagelig følelse i kroppen og overskud til at klare resten af dagen. De sover rigtig godt om natten efterfølgende.

Jeg har en dejlig fornemmelse af at have gjort en forskel for et menneske, som har behov for afspænding og det at blive mødt som det menneske, de nu engang er. Samtidig glæder det mig, at folk får kontakt til deres krop, som jo mange gange bliver forsømt i en verden, hvor alt skal gå hurtigt, og hvor vi skal holde styr på alle dagligdagens opgaver.
Det gør, at mange så at sige lever oppe i hovedet og ikke kan fornemme, hvad det er, de egentlig har behov for - de mærker ikke sig selv.

Vel mødt
Zoneterapeut og massør Britt Andersen
T: 3080 8919
E: britt@sundhedhorsens.dk
 

I samarbejde med behandlerteamet i Fit&Sund Fysioterapi bestående af bl.a. fysioterapeuter, diætist, NADA-akupunktør tilbyder jeg som zoneterapeut og massør - det bedst mulige behandlingsforløb sammen med dig.

Er du medlem af Sygeforsikringen "danmark", kan du opnå tilskud til Zoneterapi.

Jeg har Sundhedsstyrelsens godkendelse som Registreret Alternativ Behandler, (RAB) og er medlem af TKZ®FORENINGEN – BRANCHEFORENING FOR ZONETERAPEUTER