Aktiv Mødregruppe Skanderborg
Fit&Sund Fysioterapi Skanderborg

Kvindekroppen er forskellig

Alle kvindekroppe er forskellige; men ens for alle er, at den rette kost, træning og fysiske aktivitet er sundt. Det gør både godt og er sundhedsfremmende og forebyggende.

Alle kvindekroppe er forskellige; men ens for alle er, at den rette kost, træning og fysiske aktivitet er sundt. Det gør både godt og er sundhedsfremmende og forebyggende.  Efter fødslen kan mor have svært ved at afse tid til sig selv, træning, sund mad og muligvis også, et socialt fællesskab. AktivMødergruppe tilbyder hjælp og inspiration hertil. Og det sker, mens mor og barn er sammen. 

Holdet for den nybagte mor

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi i en travl hverdag præget af småbørn, så er AktivMødergruppe det rette hold for dig.  AktivMødergruppe er et hold for nybagte mødre, hvor jeres baby er meget velkommen. Der tages hensyn til de komplikationer der kan være efter fødslen. Træningen er alsidig, og der anvendes flere forskellige redskaber for at imødekomme alles behov.  Der tages også højde for bækkenbund- og mave-/rygproblemer. Lige født? Træningen vil hjælpe dig til at genoptræne hele kroppen og dermed give dig bedre styrke og kondition. Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. 

Efter fødslen kan mor have svært ved at afse tid til sig selv, træning, sund mad og muligvis også et socialt fællesskab. Aktiv Mødregruppe tilbyder hjælp og inspiration hertil. Og det sker, mens mor og barn er sammen.


2022

Februar
Opstart d. 22. februar

Information
Undervisere: 

  • Fysioterapeuterne, Fysioterapeuterne Line Lehmann og Lykke Faurholt.
  • Klinisk diætist: Line Askholm.

Sted: Fit&Sund Skanderborg
Opstart: Tirsdag den 22. februar
Forløb: 8 uger
Træningsdage: Tirsdage og fredage kl. 09.30 - 10.25
Konsultation v/diætisten: Se tilmelding for detaljer om diætistdelen
Medlemsskab af Fit&Sund i perioden

Pris:

Spar 800 kr. (pris: 1.995 kr.) frem t.o.m. d. 14/2-2022, herefter 2.795 kr

Tilmelding og spørgsmål sendes på mail til:
ja@fitogsund.dk 

Online tilmelding og mere info