Hjemmebehandling

Kan du ikke komme til os, så kommer vi til dig

Har du for store smerter, eller er det svært at få logistikken og praktikken til at gå op, så har du hos Fit&Sund Fysioterapi mulighed for at booke privat hjemmebehandling eller genoptræning i eget hjem. Måske er det endda mest hensigtsmæssigt, hvis du har brug for at træne konkrete funktionelle udfordringer hjemme hos dig selv, er nyopereret, eller du har for mange smerter til at kunne overskue transport. 

Samme behandling - andre rammer

Præcis som på klinikken bliver der gjort meget ud af din indledende samtale med fysioterapeuten, fordi den kortlægger din historie og pejler din fysioterapeut ind på, hvilke undersøgelser og tests, der er aktuelle i din situation. Efter en grundig undersøgelse og relevante tests opstiller du og din fysioterapeut nogle mål, og sammen finder I frem til den rette plan for dit behandlingsforløb. 

Du kan modtage behandling hjemme som privat patient uden henvisning fra lægen, med genoptræningsplan fra kommunen og nogle klinikker tilbyder hjemmebehandling med henvisning fra egen læge. Alt efter omstændighederne kan der være nogle rammer, vi skal holde os indenfor. Uanset hvad får du et godt forløb med fysioterapi i privaten. 

Hjemmebehandling er for dig, der:

  • har brug for at træne specifikke funktioner i hjemmet

  • af fysiske årsager ikke kan møde op i klinikken

  • ikke har mulighed for transport til klinikken

  • er opereret og skal være sengeliggende i en periode.

Book tid