Akut fysioterapi

Akut fysioterapi
Vi har en tid til dig indenfor 24-48 timer

Akut fysioterapi

Har du brug for hjælp hurtigst muligt? Kommer du bag i køen hos lægen? Book en tid uden lægehenvisning hos Fit&Sund Fysioterapi. Jo før du får hjælp desto bedre.

Smerter, skader og gener har det med at melde sig på det mest ubelejlige tidspunkt. Det er aldrig rart at løbe ind i en kropslig smerteproblematik. Men det er endnu mere irriterende og besværligt, hvis du ikke kan få hjælp inden for kort tid, fordi der eksempelvis er ventetid hos lægen. Og indimellem kan en tidlig indsats have afgørende betydning for problemets omfang, prognose og tidsperspektiv. 

Hos Fit&Sund Fysioterapi kan du bestille tid til fysioterapi uden henvisning fra lægen. I hverdagene står vi klar inden for 24-48 timer og ofte hurtigere med privat fysioterapi. 

Hurtig indsats = hurtig bedring 

Jo før du kommer i gang med korrekt håndtering af et problem, desto mere optimerer du muligheden for at komme ovenpå igen. Hurtig hjælp kan være dobbelt hjælp, fordi du undgår at belaste forkert eller holde unødig pause pga. manglende viden. Det er en god idé at få afklaret, om du skal fortsætte din hverdag som normalt, eller om du med nogle ændringer i dine aktiviteter kan medvirke til at blive hurtigere smertefri igen.

Akut fysioterapi giver dig:

  • hurtigt overblik over din situation og nedsætter bekymring

  • adgang til fysioterapeutisk behandling uden ventetid hos lægen

  • råd og vejledning om korrekt håndtering i den akutte fase 

  • mulighed for at komme hurtigere i gang med den rigtige strategi og vejledning

  • afklaring af problemets omfang, om du evt. bør videresendes til anden vurdering.

Book tid