Fit&Sund Fysioterapi
Vejle C

​​​Velkommen til Fit&Sund Fysioterapi i Vejle

Klinikken er centralt beliggende i Vejle med gode parkeringsmuligheder

Vi tilbyder målrettet fysioterapibehandling og træning i Vejle og i tæt samarbejde med Fit&Sund fitness i Bredballe.

Vi stræber efter at løse dit problem hurtigt, effektivt og med et højt fagligt niveau - med dig i fokus.

Mere end en almindelig fysioterapi klinik

Hos os kan du træne i klinikken i Vejle inden for åbningstiden. Vi har en bred vifte af træningstilbud - uanset problem. Vi arbejder tæt sammen med andre sundhedsfaglige på klinikkerne som fysioterapeuter, klinisk diætist, ernærings- og sundhedsfaglig samt massører.

Du kan ringe til os eller booke en tid online - dit valg.
Hos os bliver du altid mødt af mennesker, der ser dit potentiale og finder en langvarig løsning på dit problem.

Book en tid og gør en forskel for dig selv.

Læs mere

Hos Fit&Sund Fysioterapi tilbyder vi både privat fysioterapi og fysioterapi under offentlig sygesikring. Kvalitet og behandling er altid den samme; men der gælder forskellige vilkår ved benyttelse af henholdsvis den ene og den anden løsning.

Du kan læse om priser og vilkår for privat fysioterapi og fysioterapi under offentlig sygesikring nedenfor.

Privat fysioterapi

Hos Fit&Sund Fysioterapi tilbyder vi privat fysioterapi og privat holdtræning. Den private fysioterapi er et samarbejde mellem dig og vores fysioterapeuter – her behøver du ikke at være henvist fra lægen eller andre instanser i det offentlige. Uanset om du er henvist eller kommer på eget initiativ, arbejder vi sammen med din egen læge, sygehus og speciallæger, såfremt du ønsker det og har behov for det.

Fordelen ved den private fysioterapi er, at vi kan tage det i dit tempo og arbejde ud fra dine ønsker om eksempelvis ekstra tid. En anden fordel ved den private løsning er, at du slipper for lang ventetid på opstart af behandling.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du opnå tilskud til privat fysioterapi, ligesom de fleste sundhedsforsikringer også giver tilskud.

Du kan se priser for privat fysioterapi længere nede på siden.

Fysioterapi under den offentlige sygesikring

Vi har hos Fit&Sund Fysioterapi en overenskomst med den offentlige sygesikring. Priser for ydelser under sygesikringen følger gældende overenskomst.

Det offentlige tilskud til fysioterapi fra sygesikringen gør sig kun gældende, hvis du har en henvisning fra din læge. Du kan risikere at opleve, at der ved henvisning via den offentlige sygesikring kan være ventetid, fordi der er begrænsning på hvor mange behandlinger, der må laves under den offentlige sygesikring.

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, får kan du opnå tilskud til fysioterapi. Læs mere her

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre