Fit&Sund Fysioterapi
Kolding

Klinikken er beliggende centralt i Kolding midtby lige overfor Brugsen og Fakta

Huset er beliggende i en stor og nyrenoveret fabriksbygning og er på 1700 m2 med 3 holdsale, rehab-sal og ExerciseLab. Stort og helt nyt træningscenter med 18 fysioterapeuter, hvoraf de 2 er udekørende og giver behandling i dit hjem.

Vi har gode parkeringsforhold lige ved døren, og det er 2 timers parkering. Der er 5 handicap p-pladser.

Vi har igennem årene succesfuldt behandlet mange patienter med alle former for problemer i bevægeapparatet

Vi er specialiseret i undersøgelse og behandling af ryg- og nakkeproblemer samt behandling og genoptræning af idrætsskader. Det betyder, at stort set alle fysioterapeuter har certificeret sig indenfor ryg- og nakkebehandling (ad modem Mckenzie) eller videreuddannet sig indenfor idrætsfysioterapi. Herudover har vi en lang række andre kompetencer inden for fysioterapien.

Vi yder professionalitet og service, som bygger på en individuel og grundig indsats i forhold til den enkelte patient. Vi forsøger at motivere og inspirere vores patienter til aktivt at deltage i behandlingen for derved at opnå det bedste og hurtigste resultat.

Vi fokuserer på en grundig undersøgelse, diagnosticering og behandling af forstyrrelser og skader i kroppens led, muskler og nerver. Vi prioriterer forebyggelse mod tilbagefald højt i behandlingen.

Vi tilbyder endvidere fysioterapeutisk vejledning i vores veludstyrede træningscenter, og vores mål er at udføre evidensbaseret behandling og træning på et højt fagligt niveau med respekt for den enkelte i et positivt, trygt og nærværende miljø. 

Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring og tilbyder også privat behandling. Vi er i dag 18 fysioterapeuter og tilknyttet klinikken, hvoraf nogle fysioterapeuter også kører ud til borgere i eget hjem.

Hvilke lidelser behandler en fysioterapeut:

 • Hovedpine (80% af alle hovedpiner stammer fra nakken)
 • Lænderygsmerter
 • Iskias
 • Knæproblemer
 • Arm- og skuldersmerter
 • Ankelsskader
 • Fiber- og andre muskelskader
 • Brystsmerter
 • Musearm
 • Tennis/golf-albue
 • Håndleds- og fingersmerter
 • Fodproblemer (nedsunket forfod, platfod)
 • Hofte- og bækkenproblemer
 • Inkontinens
 • Neurologiske lidelser
 • Livsstilssygdomme
 • Rehabilitering efter sygdom
Læs mere

Ved et første besøg hos én af vores fysioterapeuter vil der blive foretaget en grundig undersøgelse bestående af en samtale om din sygehistorie, efterfulgt af forskellige tests for at kunne stille en præcis diagnose.

Fysioterapeuten behandler led og muskler blandt andet ved hjælp af gentagne retningsbestemte øvelser, som har til formål, at genoprette den bedst mulige balance og bevægelighed i leddene. Derudover vil der ofte blive arbejdet med specifikke fysioterapeutiske håndgreb. Behandlingen vil blive suppleret med relevante øvelser, rådgivning samt forskellige behandlingsgreb for bl.a. muskler og sener. Endvidere vil introduktion til styrketræning og/eller stabilitetstræning i vores træningscenter ofte være relevant.

Fysioterapeutens mål er at finde årsagen til lidelsen, eller endnu vigtigere den øvelser eller behandlingsteknik der ændre symptomerne til det bedre. Derefter vil målet være ved hjælp at den rette behandling at opnå optimal funktion og ikke kun kortvarig smertelindring. Desuden vil der blive lagt vægt på, at du får en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at få det bedre, og vi vil give dig grundig instruktion i, hvordan det kan gøres.

Nedsat eller ukorrekt funktion af specielt rygsøjlen kan irritere led, muskler og nerver, som kontrollerer vores holdning og bevægelse.

Irritation af kroppens led, muskler og nerver kan bl.a forårsages af dårlig holdning, ensidige bevægelser/stillinger i dagligdagen, forløftninger, sportsskader og andre traumer samt mangel på motion. Disse tilstande kan ubehandlede medføre gener og til tider ganske alvorlig smerter.

Vi er specialiserede i at behandle skader i bevægeapparatet. Det er her vi har vores force. Vi har mange års erfaring og gode resultater her på klinikken, vi giver altid en professionel vurdering af problemet og lægger derefter en plan for det videre forløb.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation. 

Booking af Gla:D eller Ulrus skal bookes via telefon 

 

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre