Fit&Sund Fysioterapi
Bredballe

Fit&Sund Fysioterapi Bredballe byder alle velkommen

Vi er en del af Fit&Sund - fitness- og sundhedshus. Vi ser frem til at tilbyde både behandling og træning i dejlige omgivelser.

Parkering to steder

Når du kommer til Hældagervej 165, kan du parkere ude foran Fit&Sund og komme til klinikken via en trappe - eller du kan køre om bag bygningen og parkere lige foran indgangen til klinikken. Det er en fordel, hvis du er gangbesværet eller anvender kørestol eller elscooter.

Vi byder på en god kop kaffe

Ud over behandling til patienter og kunder som skal træne, byder vi altid på en god kop kaffe i vores træningsafdeling. Her er en hyggelig indrettet café, hvor det sociale og kaffen er omdrejningspunktet. Vores Seniorklub mødes hver torsdag kl. 9-11:30, og seniorambassadørerne arrangerer aktiviteter både i og ud af huset. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med dine smerter, genoptræning, udredning, eller hvad du måtte have af udfordringer. Vi arbejder hele tiden på at finde løsninger sammen med dig, så din hverdag bliver bedst mulig.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, er du meget velkommen til at sende os en mail, så ringer vi dig op. Vi kan rådgive dig i forhold til din problemstilling og guide dig enten videre til egen læge eller tilbyde dig en tid til fysioterapeutisk behandling.

Du kan modtage behandling med eller uden henvisning, idet vi har overenskomst med sygesikringen. Du kan få tilskud fra ”danmark” og visse forsikringer.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, og vi kan ringe dig op.

Læs mere

Behandlinger

Hos Fit&Sund Fysioterapi handler alting om at hjælpe dig så optimalt som muligt. Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er du altid i centrum hos os. Derfor lægger vi vægt på at inddrage dig aktivt i den proces, der skal bidrage til at løse dit problem eller fjerne dine smerter. Udover grundig undersøgelse og professionel behandling så er du også garanteret kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål. Du kan herunder finde det problem, du plages af, og hvordan vi håndterer det.

 

Jeg vil gerne have hjælp til:

Book tid

Du kan booke forskellige typer af konsultationer hos os alt efter dit behov. Fra konsultation i klinikken, hvor vi har alle vores behandlingsmuligheder til rådighed, til hjemmebehandling eller videokonsultation, hvis det ikke er muligt for dig at møde op i klinikken. Når du booker en akut privatkonsultation, ser vi dig indenfor 24-48 timer på hverdage. 

Du har altid mulighed for helt gratis at få en indledende samtale med en fysioterapeut, hvor vi vurderer, om vi kan hjælpe dig. Læs mere herunder om vores 10 min. gratis konsultation.

Vores team

Du kan her læse om vores team. Om den enkelte fysioterapeuts fokusområder, om vores andre behandlere og vores eksperter samt vores administration. Uanset hvilken behandler du bliver tilknyttet, arbejder vi sammen som et team. Du kan derfor i dit forløb blive anbefalet også at se en anden fra vores team end den behandler, du indledningsvis valgte. Dermed sikrer vi dig den bedste kvalitet i dit ”gode forløb” hos os.

Træning

I Fit&Sund kan vi tilbyde dig optimale rammer for din genoptræning og træning. Sammen med din fysioterapeut planlægger I dit trænings- og genoptræningsforløb. 

Herunder kan du læse om de forskellige former for træning, der kan komme på tale i forbindelse med rygsmerter, diskusprolaps, knæskader, hofteoperation, idrætsskader, neurologisk sygdom og alle de andre typer af skader, vi hjælper med.

Fald i sygefraværet

Vi har haft et fald i sygefraværet i samme periode, Fit&Sund har været tilknyttet.

"Derfor giver vi de varmeste anbefalinger herfra".

R82

Nærliggende og trygt....

Vi har interesse i, at vores medarbejdere har de bedste redskaber til at forbedre og bevare deres sundhed, og som vores konklusion på virksomhedens APV ønskede vi at forbedre vores ansattes ergonomiske forhold.

Vi har løbende samarbejdet med Fit&Sund omkring behandling og aktiv sund virksomhedsdag.
"Det var derfor nærliggende og trygt at vælge dem som samarbejdspartner til ergonomi-opgaven også".

Helm Skandinavien A/S

Forventningerne blev indfriet

Vores forventninger var høje inden, og trods det blev vores forventninger indfriet mere end 100%.

RevisorHuset
Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre