Fysiomassage

Fysiomassage til dig med muskelspændinger

Føler du dig stresset og anspændt? Eller trænger du til at få løsnet op i ømme muskler? 

Fysiomassage er massagebehandling med kvalitet

Fysiomassage er massagebehandling og kompetent rådgivning af en autoriseret fysioterapeut eller fysioterapeutstuderende. Med andre ord massage med høj kvalitet, der samtidig kan være både afslappende og afstressende. 

Fysiomassage er for dig, der:

  • føler dig anspændt f.eks. i nakke og skulder

  • lider af spændingshovedpine

  • har travlt og svært ved at slappe af

  • oplever smerter og muskelspændinger 

  • er øm og træt i musklerne 

  • træner meget eller har et hårdt arbejde

 

Derfor kan du have behov for Fysiomassage

Når du bruger dine muskler, danner kroppen helt naturligt affaldsstoffer. Hvis blodcirkulationen samtidig er nedsat i et område, kan affaldsstofferne hobe sig op i det, du måske kender som myoser. Vi bruger vores muskler hele tiden, uanset om vi sidder stille eller er aktive. Derfor kan alle muskler i din krop blive overbelastede, spændte og opbygge myoser.

Det får du ud af Fysiomassage

Ved Fysiomassage stimulerer fysioterapeutens massagebehandling blodgennemstrømningen, så affaldsstofferne kan ledes væk fra det område, hvor de har hobet sig op. Du får løsnet op for muskulære spændinger, dine ømme muskler får ny energi og du føler dig mere frisk. 

Sådan foregår det

Inden første konsultation udfylder du et skema mhp. at afdække din helbredstilstand. Dernæst foretager fysioterapeuten en screening af det pågældende område. To tiltag der sikrer dig en optimal løsning og afdækker, om du evt. har behov for anden eller supplerende behandling for at opnå langtidseffekt. Selve Fysiomassagen foregår i rolige lukkede behandlingsrum, og du er selv med til at vurdere, om massagen skal være hård/blød og med/uden olie.

Book tid