Ryghold

HAR DU RYGPROBLEMER?


Hos Fit&Sund fysioterapi giver vi dig muligheden for at lave rygtræning på den rigtige måde - og den rigtige måde er vigtig.
Vi tilbyder Ryghold for begyndere og øvede, hvor tilrettelæggelsen tager et individuelt udgangspunkt og med udgangspunkt i dine rygproblemer.

HVEM HAR GAVN AF RYGHOLD?

Ryghold for begyndere henvender sig til dig, der har rygproblemer, som ex. gentagne hold i ryggen, diskusprolaps, hypermobilitet, muskelspændinger m.m., eller dig har brug for forebyggelse af rygproblemer. Træningen foregår på hold, hvor fysioterapeuten arbejder med individuel tilpasning af øvelserne, så du er sikker på at træningen foregår med god kvalitet.
Ryghold for øvede har samme udgangspunkt som hos Ryghold for begyndere, men øvelserne stiller større krav og mere krævende.

TRÆNING

Træningsformen tager udgangspunkt i en tankegang om stabilitet, hvor aktivering af den dybe muskulatur omkring mave og ryg er i fokus. Sammen med bækkenbunden danner disse muskler det såkaldte “muskelkorset”, som har en grundlæggende betydning for en stærk, stabil og funktionsdygtig ryg. På rygholdet får alle deltagere en individuel opstartskonsultation hos fysioterapeuten. Her afdækkes skader og skavanker, som kræver ekstra fokus under træningen.

Få behandlingen her

bubble